
Пюре з зеленого горошку з пармезаном
Хочете здивувати своїх близьких сьогодні? Якщо, так тоді приготуйте їм на обід або на вечерю прекрасну яскраву цікаву і неймовірно смачну страву - це пюре з зеленого горошку з пармезаном. Така страва відмінно прикрасить будь-який сумний стіл. Адже, ви тільки подивіться на його яскравий життєствердний зелений колір. Такий колір кого завгодно розвеселить і підніме настрій. Колір якось по-літньому виглядає. Тому, коли на дворі сіра осінь або сумна холодна зима обов'язково варто приготувати таке чудове пюре. І не тільки чудове, смачне, але і неймовірно корисне. У горошку міститься каротин, вітаміни А, С, Н і групи В. Горошок також багатий корисними мінералами і найбільше в ньому кальцію, сірки, магнію, заліза, фосфору, калію.
Інгредієнти
Заморожений горошок
300 г.
Сир Пармезан
50 г.
Сметана
550 г.
Часник
1 зубчик.
Гілочки м'яти
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Заморожений горошок покласти в каструлю і залити водою. Каструлю поставити на вогонь і додати до неї очищений зубчик часнику.
02
Горошок відварити до готовності і після чого відкинути на друшляк, щоб вся вода стекла.
03
Поки вода стікає, натерти сир на дрібній тертці.
04
Скласти горошок, сметану, сир і м'яту в чашку для блендера, посолити за смаком і ретельно перемішати до однорідного пюре.
05
Подавати пюре можна як гарнір до м'ясних або рибних страв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів