Мариновані печериці - Image

Мариновані печериці

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Звичайно, мариновані печериці легко купити в будь-якому магазині і цілий рік. Це не проблема. Але буде вам цікаво знати, що гриби зовсім не складно маринувати. У вас це займе за часом не більше години. Натомість під рукою завжди будуть домашні мариновані гриби, які так часто є обов'язковим компонентом різних страв. Крім того, домашні гриби набагато корисніші, вони зберігають всі корисні компоненти, які є в цьому продукті. Адже гриби - це джерело протеїнів. Це дуже важливо для тих, хто займається своїм тілом і хоче бачити його рельєфним. При цьому організм легко перетравлює їх. Мариновані гриби - це завжди смачна закуска до будь-якого гарніру.

Продукти для рецепту

Очищувач Astonish Білий оцет Соковитий лимон універсальний 750мл
194.40 - 194.50

Очищувач Astonish Білий оцет Соковитий лимон універсальний 750мл

750 мл

Інгредієнти

Очищувач Astonish Білий оцет Соковитий лимон універсальний 750мл

1 л.

Вино Натхнення Шардоне сухе біле 0,75л

250 мл.

Сіль Єгипет

1 ст. л.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

1 кг.

Часник

2 зубчика

Зелень кропу сушена Pripravka 10г

1 ст. л.

Цедра лимона Auchan в баночці 45г

3 широких смужки

Лист лавровий

1 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

500 мл.

Етапи приготування

01

Печериці почистити, порізати навпіл. Часник тонко порізати.

02

Подрібнити зелень, зняти цедру з лимона. Змішати оцет, вино, цедру лимона і половину кількості солі в каструлі. Нагріти, але не дати закипіти. Додати печериці, дати закипіти на повільному вогні і при слабкому кипінні готувати хвилин 5 або поки не стануть м'якими.

03

Відкинути на друшляк. Поки киплять печериці у великій ємності змішати часник, зелень, лавровий лист і сіль, що залишилася.

04

У ємність з пряною сумішшю додати ще гарячі печериці. Добре перемішати. Відправити гриби в суміш у гарячу стерилізовану банку. Нагріти олію, гарячою олією дуже акуратно залити гриби.

05

Має вистачити, щоб повністю покрити печериці (але повинно залишитися приблизно 1 см. до кришки). Відразу ж закрити кришкою. Перевернути. Дати охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв