
Манні фрикадельки для супу або десерту
Якщо ви хочете швидко приготувати смачний і оригінальний суп, який буде не занадто жирним, але при цьому досить ситним, то вам слід приготувати суп з манними фрикадельками. Варити манні фрикадельки потрібно в киплячій, злегка підсоленій воді, а краще в бульйоні, не більше 4-5 хвилин. Фрикадельки, відварені у звичайній воді без солі, можуть стати основою для солодкого десерту. Додавання в манну кашу пармезану надає аромат і незабутній смак фрикаделькам. Ніжний суп з манними фрикадельками сподобається навіть самій вибагливій дитині. Смачно, корисно і швидко - все, що потрібно для чудового обіду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
4,5 ст. л.
Крупа манна Терра марка М 800г
3,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.
02
Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.
03
За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів