Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою - Image

Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Бракує яскравих фарб? Скучили за літом? Пропонуємо розфарбувати своє життя яскравими фарбами, приготувавши ароматний літній пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою за нашим рецептом. Ситний і поживний, наш супчик буде в нагоді, якщо ви дотримуєтеся дієти або постите, так як містить всі необхідні вітаміни, макро- і мікроелементи. Незвичайний смак і легкий наліт вишуканості нашій страві додає незвичне поєднання самих звичайних продуктів - буряка, цибулі та моркви, приправлених апельсиновою цедрою. І останній акорд - пару листочків м'яти, яка надає супу характерного пікантного запаху з холодком. Легко, смачно, просто і корисно. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Буряк

2 шт.

Морква

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Цедра апельсина

1 шт.

Листя м'яти

для прикраси

Олія соняшникова

2 ст. л.

Вода

2 л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю почистити, порізати півкільцями. Моркву і буряк очистити і дрібно нарізати.

02

У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю. Додати моркву і буряк, смажити ще 3-4 хвилини. Залити гарячою водою і варити 30 хвилин. Посолити.

03

Потім все відправити у блендер і перетворити в пюре.

04

Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і додати в готовий суп. Прикрасити листочками м'яти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пісний суп із буряка з апельсиновою цедрою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua