
Лагман у мультиварці
Лагман - дуже популярна середньоазіатська страва із м'яса, овочів та спеціальної лагманної локшини - дуже смачна і поживна. Своїм національним його вважають казахи, узбеки, киргизи та китайці. Для приготування цієї страви потрібно чимало часу і зусиль. Але технічний прогрес і розвиток нових технологій значно спростили процес готування. Крокуючи в ногу з часом, ми пропонуємо вам рецепт приготування лагмана в мультиварці. Страва на смак нічим не відрізняється від приготованої за традиційним рецептом, а вітаміни, мінеральні і поживні речовини, що входять до складу продуктів, зберігаються ще в більшій кількості. Спробуйте - вам сподобається!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
700 г.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Картопля фасована
3 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Насіння Кожен День Селера коренева 0,3г
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
400 г.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати середніми шматочками. Обсушити. У чашу мультиварки влити соняшникову олію і включити режим смаження, додати м'ясо і смажити 30 хвилин.
02
Поки м'ясо смажиться, нарізати цибулю півкільцями, моркву і селеру брусочками.
03
Через 30 хвилин смаження м'яса додати в мультиварку цибулю, моркву і селеру. Перемішати.
04
Потім картоплю брусочками і болгарський перець соломкою. Посолити і перемішати.
05
Потім додати томатну пасту.
06
Додати води, залежно від бажаної густоти лагмана, але не вище мітки на внутрішній стороні чаші. Закрити щільно кришку, виставити режим тушкування і тушкувати 1,5-2 години.
07
Поки все тушкується, відварити локшину.
08
Готову локшину полити приготованою в мультиварці масою. Посипати нарізаною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів