
Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками
Хочете побалувати своїх рідних смачною, корисною і малокалорійною їжею? Якщо так, то наш рецепт курки вам у цьому допоможе як ніхто. Адже що може бути смачніше запеченої курки? Це може бути тільки курка у медовому соусі та з кедровими горішками. Завдяки цьому соусу ыз лимона і меду м'ясо отримує зовсім інший смак. Він стає більш соковитим, насиченим. М'ясо під час запікання добре просочується цим соусом, так що ваші рідним будуть облизувати пальчики і просити один перед одного добавки. Горішки ж, у свою чергу, збагачують смаковий і ароматний набір всієї страви. Курку можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегна курячі охолоджені
4 шт.
Лимон
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
8 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Курку очистити від жиру, натерти сіллю і перцем.
02
Для соусу розтопити мед, в миску з медом вичавити лимонний сік, додати соєвий соус, перемішати.
03
Форму для випікання змастити олією, викласти курку, залити отриманим соусом. Випікати в розігрітій заздалегідь духовці при температурі 250°С півгодини.
04
Під час випікання перевернути курку на іншу сторону. Дістати з духовки, висипати кедрові горіхи, пекти ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів