Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками - Image

Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Хочете побалувати своїх рідних смачною, корисною і малокалорійною їжею? Якщо так, то наш рецепт курки вам у цьому допоможе як ніхто. Адже що може бути смачніше запеченої курки? Це може бути тільки курка у медовому соусі та з кедровими горішками. Завдяки цьому соусу ыз лимона і меду м'ясо отримує зовсім інший смак. Він стає більш соковитим, насиченим. М'ясо під час запікання добре просочується цим соусом, так що ваші рідним будуть облизувати пальчики і просити один перед одного добавки. Горішки ж, у свою чергу, збагачують смаковий і ароматний набір всієї страви. Курку можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.

Інгредієнти

Стегна курячі

4 шт.

Лимон

1 шт.

Мед

3 ст. л.

Соус соєвий

8 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Горіхи кедрові

5 ст. л.

Олія рослинна

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Курку очистити від жиру, натерти сіллю і перцем.

02

Для соусу розтопити мед, в миску з медом вичавити лимонний сік, додати соєвий соус, перемішати.

03

Форму для випікання змастити олією, викласти курку, залити отриманим соусом. Випікати в розігрітій заздалегідь духовці при температурі 250°С півгодини.

04

Під час випікання перевернути курку на іншу сторону. Дістати з духовки, висипати кедрові горіхи, пекти ще 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua