Курка з лаймом і текілою - Image

Курка з лаймом і текілою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Так багато зараз говорять про страви із курки, що навіть ті, хто не був шанувальником курятини, напевно, полюбив її. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно було незвичайним на смак. Щоб зберегло всі свої корисні інгредієнти. Такий рецепт, як курка з лаймом і текілою, напевно зацікавить багатьох. Адже маринад з алкогольного напою (причому будь-якого) завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитим маринадом і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Або ж зробити із маринаду, що залишився, соус і подати разом з куркою.

Інгредієнти

Текіла

0,5 ст.

Сік апельсина

0,5 ст.

Сік лайма

1 ст.

Чилі мелений

1 ст. л.

Перець чилі свіжий

1 ст. л.

Часник

3 шт.

Грудинка куряча зі шкірою

3 шт.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

У мисці змішати текілу, сік лайма і апельсина, мелений чилі, різаний свіжий перець чилі, подрібнений часник і сіль.

02

Всі інгредієнти перемішати. В отриманий маринад покласти грудинки, поставити в холодильник на ніч.

03

Нагріти сковороду-гриль до максимальної температури, витягнути курку з маринаду, обсушити, обсмажити шкірою вниз. Перевернути на іншу сторону, смажити до готовності. Готову курку викласти на тарілку, дати постояти протягом 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв