Курячий суп із гарбузом і айвою - Image

Курячий суп із гарбузом і айвою

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кавказький фрукт і американський овоч, - що могло їх об'єднати? Виключно, створення вишуканого кулінарного шедевра - суп із гарбузом і айвою. Терпка, тверда айва здивувала своїми можливостями, подружившись в супі з прянощами і овочами. Все в цьому "махровому" фрукті корисно: листя, насіння і плоди, але в супі прийнято використати м'якуш, решту можна залишити, застосувавши як ліки (робити настоянки, примочки й інше). Другий, дуже важливий інгредієнт страви - гарбуз, улюблений з дитинства. Згадати тільки одну кашу! Гарбуз не лише основний атрибут Хелловіна, але і осінньо-зимнього обіднього столу. Зі стравами помаранчевий овоч творить дива, як і 5000 років тому, коли американці уперше його виростили.

Продукти для рецепту

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
85.00

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л

330 мл

Інгредієнти

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л

200 г.

Грудинка куряча

300 г.

Селера корінь

100 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Лайм

1 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

2 л.

Карі Carmencita 40г

1 ч. л.

Гарбуз Хоккайдо

200 г.

Часник

2 зуб.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Зварити в 2 л. води курячу грудку. В цей час підготувати овочі і фрукти: моркву, селеру, гарбуз, айву і лайм.

02

Овочі почистити (моркву, селеру, гарбуз) і нарізати разом з айвою кубиками. Розкласти по різних тарілках: овочі в одну, айву - в іншу ємність, Гарбуз покласти окремо. Айву збризнути соком цитруса.

03

Нарізати маленькими кубиками цибулю, часник і імбир. Протушкувати в розігрітій сковорідці протягом 5 хвилин.

04

Далі перевірити м'ясо на готовність. Якщо вже зварилося, вийняти і розділити на шматочки. Відправити знову до бульйону.

05

Потім до цибулі і часнику висипати моркву і селеру. Розмішати. Тушкувати 5 хвилин.

06

Додати айву в сковорідку і готувати з усіма овочами 7 хвилин. Потім додати суміш у бульйон. Висипати відразу в каструлю гарбуз. Посипати коріандром (1 г.). Варити 15 хвилин.

07

Посолити суп, поперчити, додати карі (1 ч. л.). Варити 5 хвилин. Притрусити зеленню. Перемішати. Настоювати 15 хвилин і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв