Курка в бульйоні з кокосового молока - Image

Курка в бульйоні з кокосового молока

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Курка в бульйоні з кокосового молока відрізняється досить делікатним смаком. Блюдо настільки смачне і незвичайне, що приємно здивує будь-якого гурмана. Кокосове молоко дуже популярне в країнах Далекого Сходу і особливо часто зустрічається в кулінарних рецептах тайської кухні. На його основі готують різні екзотичні супи, соуси для гострих страв, прохолодні напої і десерти. До того ж, кокосове молоко дуже корисне, воно зміцнює роботу травної системи, допомагає при проблемах з суглобами, підвищує імунітет. До складу цього продукту входять амінокислоти, вітаміни В1, В2, В3, С, калій, кальцій, фосфор, йод і залізо.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Цибуля шалот 250г

6 шт.

Часник

2 зубчика

Куряча грудка домашня

4 шт.

Кокосове молоко Suree 165мл

400 мл.

Бульйон Vegeta Natur курячий в кубиках 6х10г

1 шт.

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г

2 пачки

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

450 мл.

Етапи приготування

01

Для приготування супу необхідно нарізати м'ясо курки на кубики, розчинити кубик курячого бульйону в 450 мл. гарячої води.

02

У розігріту олію в каструлі додати порізану дрібно цибулю, дрібно рубаний часник, імбир і курку. Обсмажити на середньому вогні приблизно 3-4 хвилини, додати кокосове молоко, бульйон і крупно порізаний перець. Довести до кипіння і зменшити вогонь, варити 15-20 хвилин, до приготування курки.

03

Потім додати локшину і кінзу. Кип'ятити на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини. Приправити сіллю і перцем і сервірувати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв