Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами - Image

Крепи з шоколадно-горіховим соусом і бананами

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Крепи - страва французької кухні, що представляє собою тонкі млинці з бездріжджового тіста. Їх роблять з різноманітними начинками, поливають різними соусами. Начинка може бути рибною, грибною, м'ясною або, як у запропонованому рецепті, солодкою. У Франції для приготування крепів використовують крепницю - плоску сковороду без ручки або велике розпечене коло. Ми ж замість професійної крепниці скористаємося звичайною, підходящою для смаження млинців сковородою. Тісто для крепів дуже рідке. Завдяки додаванню більшої кількості яєць крепи виходять більш еластичними і не рвуться. У тісто додають не рослинне, а розтоплене вершкове масло.

Інгредієнти

Шоколадна паста "Nutella"

2 ст. л.

Банани

0,5 шт.

Борошно

200 г.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Яйця

4 шт.

Молоко

300 мл.

Вершкове масло

3 ст. л.

Етапи приготування

01

2 ст. л. вершкового масла розтопити на водяній бані.

02

Потім додати до масла борошно, сіль, цукор, яйця і молоко. Замісити рідке тісто і залишити його хвилин на 15 при кімнатній температурі.

03

Розігріти сковороду і додати в неї вершкове масло, що  залишилося. Обсмажувати крепи з кожного боку до золотистого кольору.

04

Коли всі крепи будуть обсмажені, нарізати тонко банан і змішати його з "Nutella".

05

У центр кожного крепу покласти приготовлену начинку. Крепи згорнути конвертиками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв