Крем-соус із хрону і зеленої цибулі - Image

Крем-соус із хрону і зеленої цибулі

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).

Продукти для рецепту

Сметана ХМЗ 20%
91.00

Сметана ХМЗ 20%

за 1 кг

Інгредієнти

Сметана ХМЗ 20%

400 мл.

Хрін Novus білий 200г

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

70 мл.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

2 ст. л.

Спеція Перець білий мелений

0,25 ч. л.

Етапи приготування

01

У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.

02

Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.

03

Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Крем-соус із хрону і зеленої цибулі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua