
Червона квасоля з горіхами і зеленню
Квасоля і горіхи - класичне поєднання. Червона квасоля з горіхами і зеленню - дуже смачне ситне блюдо, в якому повно вітамінів і клітковини. Воно чудово поєднується з будь-яким м'ясом, і також добре і саме по собі. Червона квасоля як харчовий продукт універсальна. У ній містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Блюдо відмінно підійде і вегетаріанцям, і нарощуючим м'язи, та й просто в якості смачної вечері. Подається як окрема страва або в складі святкового меню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля червона Верес 200г
350 г.
Перець червоний
1 стручок
Цибуля
2 шт.
Часник
3 зубчики
Кеш'ю сушений
200 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Кінза 70г
1 пучок
Помідор
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Куркума Еко 20г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.
02
Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.
03
Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.
04
Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.
05
Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.
06
Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.
07
Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.
08
Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів