Коврижка з варенням - Image

Коврижка з варенням

Кількість порцій: 1Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коврижка з варенням - це солодка випічка з дитинства, для приготування якої не потрібно великої кількості дорогих продуктів, зусиль і тимчасових витрат. Варення можна використовувати будь-яке: абрикосове, порічкове, малинове і т.д. У приготуванні суміші для даної випічки важливо дотримуватися послідовністі у використанні інгредієнтів. Спочатку в варення додають соду, потім цукор і сіль. Після все перемішують. Потім додають яйця, і поступово перемішуючи, всипають борошно. Щоб суміш вийшла повітряною, використовують міксер. Коврижка виходить дуже ароматною і м'якою, злегка вологою. Цей пиріг просто ідеально підходить для сімейного чаювання!

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

7 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 ст. л.

Чай чорний Auchan 2г

200 мл.

Варення з гарбуза 420г

3 ст. л.

Олія соняшникова салатна 500мл

3 ст. л.

Спеції Сіль чорна

за смаком

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці всі інгредієнти, суміш повинна бути рідкою.

02

Форму для випікання змастити олією і присипати борошном. Викласти суміш у форму.

03

Поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200°C. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв