Котлети в італійському маринаді - Image

Котлети в італійському маринаді

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.

Продукти для рецепту

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
103.14 - 118.69

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл

250 мл

Інгредієнти

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл

10 мл.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

25 мл.

Часник

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

125 мл.

Орегано Auchan 20г

5 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Фарш яловичий

600 г.

Етапи приготування

01

У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.

02

З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.

03

Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв