
Котлети в італійському маринаді
Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
10 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
25 мл.
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
125 мл.
Орегано Auchan 20г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Фарш яловичий
600 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.
02
З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.
03
Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів