
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
150 г.
Печінка гусяча Фуа-гра заморожена ~600-1200г
15 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
10 г.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
25 г.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,25 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
10 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сухарі панірувальні
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.
02
Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.
03
Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів