
Копчений лосось у вершковому кремі
Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
3,5 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
2 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лайма JohnTop 230мл
за смаком
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
100 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.
02
Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.
03
Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.
04
Поставити суміш у холодильник на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів