Кокосові макаруни - Image

Кокосові макаруни

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Треба відзначити, що макарун - загальна назва різних видів так званого "легкого" печива. Особливість "легкого" печива в тому, що його готують без додавання борошна і жирів. Кокосові макаруни - традиційний десерт американської кухні, який являє собою смачне і повітряне кокосове печиво. Цей десерт простий у приготуванні. Основні інгредієнти - яєчний білок, цукор і кокосова стружка. За бажанням можна глазурувати приготовані макаруни розплавленим шоколадом наполовину або цілком, але і без шоколаду кокосові макаруни сподобаються всім, хто їх спробує.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

30 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

1 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Цукор ванільний Auchan 8г

0,25 ч. л.

Стружка кокосова

150 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 150°C. Деко змастити вершковим маслом, застелити зверху фольгу, її також змастити маслом. Присипати борошном фольгу.

02

Яєчний білок збити з цукром, ваніллю, додати дрібку солі. Після, додати кокосову стружку. Ретельно перемішати суміш.

03

З приготованого тіста сформувати кульки, викласти їх на деко, поставити на 15-20 хвилин у духовку. Після, остудити перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв