
Кальмари в кокосовому молоці
Кальмары в кокосовому молоці - це справжня кулінарна екзотика. Щоб правильно приготувати кальмари в кокосовому молоці, потрібно дотримуватися нескладних правил. Готується це блюдо дуже швидко, інгредієнти додаються один за іншим і всі вони постійно перемішуються. Особливо уважно потрібно готувати самі кальмари, щоб вони не стали гумовими. Разом з імбиром і часником деякі кулінари додають куркуму і тмин, а разом зі спеціями іноді пасерують моркву і цибулю. Заміною соєвому соусу може служити соус з устриць. У готову страву перед подачею додають базилік. Подають кальмари в кокосовому молоці з рисовою локшиною, поливши соусом від кальмарів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
1 кг.
Часник
2 шт.
Імбир
2 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100 мл.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
30 г.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
350 мл.
Кінза 70г
за смаком
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти кальмари в миску, залити окропом, видалити плівку і нутрощі.
02
Часник й імбир подрібнити, обсмажити на сковороді на олії. Залити бульйон в сковороду. Додати також кокосове молоко і соєвий соус. Додати 3 часточки лимону, кінзу і перець.
03
Готувати суміш у сковороді до загустіння, всипати кальмари, варити 1 хвилину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів