Імбирний пунш з бурбоном - Image

Імбирний пунш з бурбоном

Кількість порцій: 12Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.

Продукти для рецепту

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
38.10

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

200 мл

Інгредієнти

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

200 мл.

Мед Літній Мед 750г

200 г.

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

2 см.

Фреш FreshMe апельсиновий з морквою 250мл

1200 мл.

Бурбон Wild Turkey 40,5% 0,7л

1 л.

Лимон

2 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

800 мл.

Лід харчовий 1кг

за смаком

Етапи приготування

01

Корінь імбиру натерти на дрібну терку.

02

У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.

03

Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.

04

Лимони помити і нарізати кружечками.

05

У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.

06

Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв