
Гуляш із квасолею по-сербськи
Квасоля - несправедливо забутий багатьма, дуже корисний продукт. Гуляш із квасолею по-сербськи - ситна, смачна й ароматна квасолева страва з багатим, цікавим смаком. Нейтральна за смаком квасоля відмінно поєднується з іншими інгредієнтами гуляшу: копченими ковбасками, помідорами, часником, перцем, паприкою, вбираючи в себе смаки цих інгредієнтів. Треба зауважити, що будь-яка страва, приготована з цього чудового продукту, виходить дуже ситною. Якщо відварити квасолю заздалегідь, приготування гуляшу забере у Вас небагато часу. Подавати гуляш із квасолею по-сербськи можна в якості основної страви, а можна - з відвареною картоплею, за бажанням присипавши кінзою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
300 г.
Ковбаски Мисливські варено-копчені
200 г.
Цибуля
2 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
1 зубчик
Лист лавровий
1 шт.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю промити і замочити в холодній воді на ніч. Потім відварити з лавровим листом і горошинами перцю протягом 1 години.
02
Цибулю і часник дрібно нарізати. Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Все обсмажити на олії 5 хвилин. Додати паприку, перемішати.
03
Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками. Солодкий перець нарізати соломкою. Додати перець і помідори в сковороду, томити 5 хвилин.
04
Додати квасолю з 1 склянкою відвару в сковороду, сіль, тушкувати гуляш 10 хвилин до загустіння соусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів