Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - Image

Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У процесі приготування страви дрібниць не буває. У запропонованому рецепті така, здавалося б, невелика деталь, як додавання в паніровку насіння фенхелю і натертої апельсинової цедри надає попередньо обсмаженим на оливковій олії стейкам нові оригінальні аромат і смак і допомагає стейкам зберегти соковитість при подальшому запіканні в духовці. Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - блюдо, яке не тільки внесе різноманітність у Ваш повсякденний раціон, але й не виявиться зайвим на святковому столі.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул

0,5 ч. л.

Цедра апельсина Банка Спецій 90г

0,5 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Сіль Єгипет

0,75 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Вирізка яловича охолоджена

800 г.

Гірчиця Deroni Діжонська 200г

4 ч. л.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 260°C.

02

У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.

03

М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.

04

Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.

05

Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв