
Яловичина по-кавказські (в мультиварці)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зуб.
Морква
1 шт.
Перець чилі червоний
4 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
40 г.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
100 мл.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
30 г.
Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву та цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.
02
М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.
03
Закрити кришкою й поставити на режим «плов».
04
Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.
05
Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.
06
Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів