Яловичина по-кавказські (в мультиварці) - Image

Яловичина по-кавказські (в мультиварці)

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

500 г.

Цибуля

1 шт.

Часник

5 зуб.

Морква

1 шт.

Перець чилі червоний

4 шт.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

40 г.

Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л

100 мл.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

30 г.

Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву та  цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.

02

М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.

03

Закрити кришкою й поставити на режим «плов».

04

Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.

05

Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.

06

Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв