Рибний чупін по-парагвайськи - Image

Рибний чупін по-парагвайськи

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Рибний чупін - одна з самих популярних страв парагвайської національної кухні. У Парагваї вважають за краще готувати рибний чупін, використовуючи жарини і, звичайно, під відкритим небом, але дуже популярний і домашній варіант страви. Виходу до моря у Парагваю немає, тому парагвайці готують чупін із річкової риби. Ми ж можемо використовувати філе морської риби. Овочеві інгредієнти цієї страви можна варіювати: можливе використання селери, моркви, але солодкий перець - це обов'язковий інгредієнт. Вершки можна замінити рідкою сметаною. У деяких варіантах цього рецепта готовий чупін посипають тертим сиром.

Продукти для рецепту

Філе рибне хрумке
519.00

Філе рибне хрумке

за 1 кг

Інгредієнти

Філе рибне хрумке

500 г.

Цибуля

1 шт.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

1 шт.

Картопля фасована

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Лист лавровий

1 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

50 мл.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Орегано Auchan 20г

за смаком

Соус соєвий Chong 1л

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори опустити на пару хвилин в окріп, зняти шкірку. Розрізати кожен томат навпіл і видавити насіння.

02

Дрібно нарізати томати, цибулю і перець.

03

Розігріти сковороду з парою ложок олії і обсмажити цибулю на невеликому вогні до ледь золотистого кольору. Додати перці, смажити 5 хвилин. Додати томати і залишити всю цю овочеву суміш тушкуватися на 10 хвилин. Періодично помішувати.

04

Влити склянку води, перемішати, посолити, поперчити, приправити орегано і соєвим соусом. Кинути лавровий лист. Залишити на вогні ще на 10 хвилин.

05

Розігріти сковороду з кількома ложками олії. Викласти на неї рибне філе, зверху викласти картоплю, нарізану кружечками. Окремим шаром викласти овочеву суміш, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні до готовності картоплі.

06

Обережно влити вершки, розподілити рівномірно по всій поверхні. Накрити сковороду кришкою і залишити на 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв