Риба в картопляній скоринці - Image

Риба в картопляній скоринці

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Риба в картопляній скоринці стане відмінною закускою у вашому домі. Подавши таку страву на святковий стіл, ви отримаєте масу компліментів від захоплених гостей. Незвичайне, але дуже проста страва, легка у приготуванні. Вона буде під силу навіть починаючій господині. І це ще один варіант, як зробити сімейне меню більш різноманітним і цікавим. При цьому ви можете самі вибирати, якою саме рибою ви хочете пригощати своїх гостей. Страву найкраще подавати разом із соусом або ж легким овочевим салатом. Тут також немає межі для польоту вашої фантазії. Насолоджуйтесь і отримуйте компліменти!

Продукти для рецепту

Філе риби запечене під сиром
699.00

Філе риби запечене під сиром

за 1 кг

Інгредієнти

Філе риби запечене під сиром

4 шт.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Картопля фасована

4 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Додати в картоплю яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішати і довести до однорідної консистенції.

02

Рибу помити, нарізати на шматки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти шматочки риби в борошні, а потім у картопляній масі.

03

Олію розігріти в сковороді. Обсмажити кожен шматочок риби до золотистої скоринки (по кілька хвилин з кожного боку). Подавати можна з салатом або соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв