
Рибні котлети по-мексиканськи
Мексиканська кухня формувалася багато тисячоліть. Витоки свої вона бере ще спочатку ери існування ацтеків. Кухня відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв. Рибні котлети по-мексиканськи покликані, щоб переконати вас у цьому. Вони вас порадують гостреньким і екзотичним смаком. Наявність багато прянощів у страві - це якраз в мексиканському стилі. Наші котлети якраз і містять достатню кількість приправ, тому любителі пряного теж сьогодні будуть у захваті. Тріска риба сама по собі досить суха і прісна. Сік лайма і багато прянощів в даній страві покликані, щоб усунути цю прісність. Вийде дуже смачно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
500 г.
Цибуля червона
1 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
45 г.
Спеція Кориця мелена
3 г.
Спеція Кумін мелений
3 г.
Гвоздика Auchan 10г
3 г.
Пензлик Білка художній №9
150 г.
Перець чилі червоний
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
15 г.
Сік лайму Casa Rinaldi 200мл
15 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно рибу помити, обсушити. Видалити кістки та порізати на дрібні шматочки. Цибулю дрібно порізати. Часник дрібно порізати. На сковороді розігріти 1-2 столові ложки оливкової олії та обсмажити цибулю до м'якості.
02
Додати до цибулі часник, корицю, кмин та гвоздику. Готувати ще 30 секунд. Зняти з вогню та перекласти на тарілку. Булку перемолоти в блендері або м'ясорубці у крихту.
03
Змішати крихту з цибулею. З перчику чилі видалити насіння та дрібно порізати. Змішати рибу, крихту з цибулею, додати дрібно порізаний перчик чилі, яйце, сіль за смаком та 1 столову ложку лаймового соку. Добре перемішати.
04
Сформувати котлетки. Далі потрібно запекти котлети в духовці, при температурі 180ºС 30-40 хвилин. Попередньо змастивши форму та верх котлеток зовсім невеликою кількістю оливкової олії. Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів