Риба, запечена по-хорватськи - Image

Риба, запечена по-хорватськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Рецепт ніжної, соковитої запеченої риби під «сольовою ковдрою». Якщо ви коли-небудь подорожували по Хорватії, то, безсумнівно, зустрічали цю страву в будь-якому ресторанчику на березі моря. Бажано для запікання в солі використовувати морську рибу жирних і помірно-жирних сортів, наприклад, палтус, скумбрію, камбалу або будь-яку іншу на ваш смак. Саме такі сорти риби є найбільш корисними для організму, на думку дієтологів. Адже вони містять не просто жири, а дуже корисні та необхідні поліненасичені жирні кислоти (омега-3). Тому такий рецепт буде дуже доречним для тих, хто піклується про своє здоров'я.

Інгредієнти

Риба

400 г

Сіль

500 г

Трави італійські

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, видалити зябра і нутрощі. Добре промити в середині. На деко застелити фольгу. Духовку розігріти до 200 градусів.

02

На фольгу висипати шар солі, товщиною близько 0,5 см. На сіль укласти підготовлену рибу. Рештою солі накрити рибу. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. Потім дістати деко з духовки і витягти рибу з солі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба, запечена по-хорватськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua