Фахітос - Image

Фахітос

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фахітос - це національна мексиканська страва. Страва являє собою загорнуту в тортилію різну начинку. Найчастіше для цієї страви беруть свинину та овочі. На відміну від буріто, яке подається вже з начинкою, для фахітос начинку подають окремо від тортилії, і кожен самостійно вибирає, що саме загорнути в тортилію. Тому можна приготувати відразу різні начинки. Поширеною є начинка з курки і квасолі або з морепродуктів. Така страва припаде до смаку вашій родині. В оригіналі страва повинна бути дуже гострою. Цікаво відзначити також той факт, що страва походить з регіону на техасько-мексиканському кордоні у Ріо-Гранд. Там раніше жили ковбої, які й винайшли таку чудову страву.

Інгредієнти

Свинина

400 г.

Перець солодкий

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Кукурудза консервована

50 г.

Часник

5 зубчиків

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

2 ст. л.

Тортілья або лаваш

2 шт.

Етапи приготування

01

Перець і цибулю очистити. Часник дрібно нарізати. М'ясо та овочі нарізати соломкою по 1,5 міліметра.

02

На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити цибулю 2 хвилини, додати солодкий перець. Смажити ще 2 хвилини.

03

Додати м'ясо, смажити 5 хвилин. Посолити, поперчити. Додати кукурудзу і часник. Тушкувати ще 2 хвилини. Подавати з тортільйою або лавашем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Фахітос – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua