
Кекси з вишнею і ваніллю
Кекси з вишнею і ваніллю - смачна, ніжна, повітряна випічка з ванільним ароматом і вишневою кислинкою, солодке частування для домашнього чаювання. Процес приготування не викличе утруднень навіть у кулінара-початківця. Все просто, зрозуміло і швидко, а результат не засмутить. Приготувавши кекси з вишнею і ваніллю в перший раз, будете повертатися до цього рецепту не один раз. Порада: в залежності від пори року можна використовувати вишню свіжу, консервовану або заморожену.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г.
Вишня коктейльна Cherry Twig червона без кісточки 1190г
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ч. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Лимон промити і акуратно зняти з нього цедру.
02
Змішати в мисці борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і цедру лимона. Ретельно перемішати.
03
Лимон, розрізати навпіл і видавити з нього сік.
04
Вершкове масло розтопити на сковороді.
05
У другій мисці збити яйця, сметану, розтоплене вершкове масло і лимонний сік.
06
Потім обидві суміші з'єднати в одну і ретельно перемішати до однорідного стану.
07
Консервовану вишню викласти на дрібне сито і дати стекти соку. Далі підмішати вишню до тіста.
08
Соняшниковою олією змастити форму для випікання кексів і розподілити тісто по формах.
09
Форми викласти на деко і відправити їх випікатися в духовці при температурі 200°С приблизно хвилин 20.
10
Після чого вийняти деко з духовки, вийняти кекси з форм і остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів