Вершково-грибний соус - Image

Вершково-грибний соус

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хто не любить соуси ? Вершково -грибний соус зробить будь-яку страву неповторною. Соус подарує їжі ніжний, витончений і пікантний смак. Вершки і молоко додадуть йому ніжності і легкості, а пармезан - ситності. Не забувайте, що гриби за своїм складом легко замінюють м'ясо. Тому соус буде приємний для вегетаріанців. Завдяки прованським травам і базиліку соус ще й дуже ароматний. Ви відразу ж захочете їсти, почувши такий спокусливий запах. А часник - відмінний афродизіак. Пані можуть взяти на замітку. Але головна родзинка соусу - це приготування, на яке вам буде потрібно всього лише 20 хвилин.

Продукти для рецепту

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
25.70 - 30.50

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 г

Інгредієнти

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 склянки

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

1 ст. л.

Сир Dziugas Пармезан 40%

3 ст. л.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зубчика

Спеція Базилік сушений

1 ч. л.

Мускатний горіх Еко мелений 10г

0,5 ч. л.

Прованські трави Auchan 20г

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю дрібно порізати.

02

На соняшниковій олії підсмажувати цибулю до прозорості, додати подрібнений часник і гриби. Готувати ще 5-7 хвилин, а потім влити вершки.

03

Розчинити крохмаль у холодному молоці і влити в грибний соус. Посолити, всипати тертий пармезан, мускатний горіх, базилік, трохи уварити, щоб вийшов густий соус. Готовий соус посипати прованськими травами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв