
Крем-суп із гарбуза
Хочеться урізноманітнити домашнє меню і здивувати своїх близьких? Пропонуємо приготувати оксамитовий вершковий крем -суп з гарбуза. М'якість, ніжність і соковитість супчику додасть поєднання курячого бульйону, гарбуза і вершків, а негострий смак і специфічний аромат каррі в дуеті з мускатним горіхом привнесе родзинку і незвичайність. І на завершення кулінарного шедевра - чорний мелений перець і часник. Це надзвичайно смачна і поживна перша страва є справжнім джерелом вітамінів, мікро-і макроелементів. Дієтологи рекомендують вживати гарбуз при атеросклерозі, туберкульозі, хворобах серця і нирок, вагітним та особам з надмірною вагою. Готуйте і будьте здорові!
Інгредієнти
Гарбуз
800 г.
Курячий бульйон
500 мл.
Вершки
200 мл.
Мускатний горіх
1 щіпка
Цибуля-порей (стебло)
1 шт.
Часник
2 зубчики
Карі
1 ч. л.
Оливкова олія
4 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.
02
Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.
03
Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.
04
Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів