Чихіртма з куркою - Image

Чихіртма з куркою

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Для початку потрібно розібрати, що ж таке чихиртма. Коріння рецепта цієї страви лежать в гористій Грузії. Там ця страва досить популярна. Являє собою досить густий суп із незвичайним способом приготування. Зазвичай чихиртму готують на бульйоні із курки або баранини (у нашому рецепті це буде куряче м'ясо). Чихиртма - це досить концентрований бульйон із загущеним борошном, збитими яйцями і кислотою. При чому кислота там потрібна саме для того, щоб білок яйця не згорнувся в пластівці, а щоб створив єдину масу із бульйоном. Хоча страва ця і грузинська, з'явилася вона все ж таки в Персії і при цьому досить давно.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

1 кг.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

6 шт.

Куркума Еко 20г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Масло вершкове домашнє

100 г.

Цибуля

2 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Філе порізати на шматочки. Залити водою, посолити. Довести до кипіння, зняти всю піну і варити 40 хвилин до повного розм'якшення м'яса птиці.

02

Яйця збити з сіллю. На вершковому маслі протушкувати цибулю. Додати курку, посипати спеціями. Смажити, 3 хвилини, помішуючи.

03

Залити збитими яйцями. Накрити кришкою і томити, не помішувати, до загустіння яєць.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв