Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами - Image

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Інгредієнти

Філе куряче

400 г

Вода

1 л

Сіль

15 г

Майонез

10 г

Йогурт натуральний

30 г

Гірчиця

10 г

Каперси

50 г

Виноград

200 г

Перець чорний

за смаком

Волоські горіхи

50 г

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.

02

Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.

03

Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua