
Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
400 г
Вода негазована Аквуля 2л
1 л
Сіль Єгипет
15 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
10 г
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
30 г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г
Каперси Iberica 250г
50 г
Виноград
200 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Волоський горіх
50 г
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.
02
Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.
03
Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів