
Курячий салат з яйцями і сиром
Цей курячий салат набагато цікавіший і більш оригінальний, ніж може здатися на перший погляд. Його особливість, родзинка і незвичайний смак в тому, що на смак такий салат з птиці неймовірно нагадує м'ясо краба. Погодьтеся, таке поєднання спробувати вельми цікаво. Салат можна подати і як закуску. Особливо, якщо подати не із звичайним м'яким хлібом, а сухариками (підсмаженими шматочками хліба, тостами або більш вишуканими крутонами). Подати салат можна, зробивши з нього на тарілці фігурку краба. Для того, щоб вийшов максимально крабовий смак, найкраще з сирів підійде чеддер. Склад соусу-заправки краще залишити без змін.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
15 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Філе куряче
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білок від жовтка. Подрібнити (протерти через сито) яєчний жовток.
02
Цибулю очистити від лушпиння. Натерти її на дрібній тертці і вичавити сік.
03
Змішати оливкову олію з жовтком і добре перемішати. Додати в соус гірчицю, цибулю, оцет, сіль. Довести соус до однорідності.
04
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе подрібнити в блендері з білком.
05
Додати в салат заправку і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів