Курка в сирному соусі - Image

Курка в сирному соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.

Інгредієнти

Філе куряче

500 г.

Мандарин

120 г.

Вершки

250 мл.

Вино біле сухе

100 мл.

Олія рослинна

20 мл.

Гірчиця

20 г.

Сир плавлений

250 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.

02

Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курка в сирному соусі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua