Курка в сирному соусі - Image

Курка в сирному соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

500 г.

Мандарин

120 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

250 мл.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

100 мл.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

20 мл.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

20 г.

Сир плавлений President Дружба 38% 70г

250 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.

02

Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв