
Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню
Куряче філе з сиром і зеленню - низькокалорійне блюдо, яке чудово підійде для дієтичного меню. Досить таки незвичайне поєднання інгредієнтів, описане в даному рецепті, не так часто зустрічається в кулінарії, що робить це блюдо достатньо оригінальним. Сирна начинка надає страві особливу соковитість і м'який ніжний смак. Дане блюдо може подаватися на стіл як основне, але також прекрасно підійде і до будь-якого гарніру. Не варто забувати, що м'ясо курки і сир багаті на вміст різних білків, тому блюдо до того ж дуже корисне і поживне.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Кріп 70г
100 г.
Куркума Еко 20г
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст. л.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сухарі панірувальні
за смаком
Етапи приготування
01
Для начинки нарізати зелень і змішати з кисломолочним сиром. Додати молоко, куркуму, продавлений через прес часник, сіль і чорний мелений перець.
02
У кожному курячому філе зробити глибокий розріз, щоб утворити кишеньку. Філе нафарширувати начинкою.
03
Обмазати кожне філе олією. Обваляти в панірувальних сухарях.
04
Укласти філе у форму і запікати при 200°C протягом 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів