Сочевиця з горгонзолою - Image

Сочевиця з горгонзолою

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ароматна страва з приємним смаком часнику і лимона підкуповує простотою приготування. Обсмажувати цибулю з часником потрібно до моменту, коли вони вже випустили свої аромати, але ще не зарум'янилися. Зайву рідину з банки коричневої консервованої сочевиці злийте. Суху ж крупу необхідно попередньо відварити. Помішуйте отриману суміш акуратно і ретельно, щоб не перетворити страву в кашу, при цьому, щоб розтоплена сирна маса рівномірно розподілилася в товщі сочевиці. Оскільки італійський сир горгонзола вважається досить солоним і гоструватим, солити страву немає необхідності. Замість нього можете використовувати інший сир з цвіллю.

Продукти для рецепту

Цибуля червона
34.90 - 34.99

Цибуля червона

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля червона

100 г.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Петрушка 70г

20 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

25 мл.

Масло вершкове домашнє

25 мл.

Часник

50 г.

Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%

100 г.

Етапи приготування

01

Цибулю і часник подрібнити, обсмажити на оливковій олії і вершковому маслі в глибокій сковороді. Не доводити до золотистого кольору.

02

Змішати суміш цибулі і часнику з сочевицею. Перемішувати обережно.

03

Як тільки сочевиця прогріється на сковороді, додати сік лимона, подрібнену петрушку, розламаний на шматочки сир. Перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв