Булочки з сосисками і пармезаном - Image

Булочки з сосисками і пармезаном

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ситна, дуже смачна, булка з сосискою і пармезаном перевершить всі ваші очікування! Звичайно, рецепт цієї випічки давно всім відомий, але і в цьому варіанті є своя родзинка - тісто, яке не черствіє. Наявність пармезану збагатить ваш організм вітаміном А, групи В і D і Е, мінералами (кальцій, фосфор, натрій, селен), що робить його незамінним продуктом у раціоні дітей, літніх і людей з високими фізичними навантаженями. Булка з сосискою подається кімнатної температури, тому як гарячі борошняні вироби шкідливі для травлення. Ці вироби виручать вас в поході, на пікніку або в полудень, коли треба просто перекусити.

Продукти для рецепту

Тісто дріжджове здобне
139.00

Тісто дріжджове здобне

за 1 кг

Інгредієнти

Тісто дріжджове здобне

1 кг.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

1 ст. л.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

100 г.

Сосиски Самобранка Філейкі

8 шт.

Етапи приготування

01

Тісто розділити на шматочки вагою в 70 г. Кожен шматочок розкачати в пласт, викласти на тісто сосиску, загорнути сосиску в тісто, як вареник, защіпнув краї.

02

Розрізати кожен на вісім частин поперек сосиски, розрізаючи не до кінця. Розгорнути спочатку крайній шматочок вліво, другий розгорнути вправо і т.д. до кінця. Проробити так із усіма сосисками в тісті.

03

Розігріти духовку до 220ºС. Деко застелити харчовим папером. Булочки залишити в теплому місці на 15 хвилин, після змастити сумішшю збитого яйця і молока. Зверху посипати булочки тертим сиром. Випікати в духовці протягом 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв