Бурек по-сербськи - Image

Бурек по-сербськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ця популярна в країнах колишньої Османської імперії страва здивує вас своїм незвичайним та витонченим смаком. Зрозуміло, що бурек характерний і для Сербії, тому, ми хочемо запропонувати вам один з найкращих рецептів його приготування. Це дивовижне поєднання легеньких, пухких коржів просочених духмяним запахом зелені та ароматним перцем разом з фаршем надасть вам можливість насититись вдосталь та отримати максимум поживності від такої страви. Використання ніжного сиру, що просто тане під великою температурою, є ніби смачною ковдрою, що дбайливо покриває шаром попередньо використані інгредієнти. Така страва надасть можливість організму отримати заряд енергії та поживні речовини.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

4 ст.

Напій газований Berryland Кава 0,33л

350 мл.

Зелень мікс 100г

1/2 пучка

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Фарш свинячий

250 г.

Бринза Кілія Балканська 45%

100 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Часник

2-3 зубчика

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

2-3 ст. л.

Сіль Єгипет

За смаком

Спеція Перець чорний мелений

За смаком

Етапи приготування

01

Для тіста: змішати борошно, сіль і воду, вимішати. Дати тісту відлежатися хвилин 30.

02

Поділити тісто на 4 частини, кожну скачати в кулю, яку полити рослинним маслом і зробити коржик. Скласти коржі один на одного і залишити ще хвилин на 20.

03

У фарш додати дрібно порізані зелень, часник, цибулю. Посолити, поперчити перемішати.

04

Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішати.

05

Взяти коржик, розтягнути його в різні боки, поки він не стане прозорим. Скласти тісто конвертом. Так само зробити з іншим коржем. На розтягнутий другий коржик покласти складений конвертом, на який викласти фарш і потім сир. Згорнути конвертом поверх начинки другий коржик. Потім покласти на розтягнутий третій коржик і повторити так само: фарш - начинка - скласти конвертом і т.д.

06

Змастити пиріг рослинним маслом, в яке додати дрібно порізані часник і зелень.

07

Випікати в духовці при 200°С хвилин 40.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мучкаліца

Мучкаліца

10

1 год