
Бонський суп
Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
1/2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
6 шт.
Помідори рожеві фасовка
500 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
300 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
150 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно покришити всі овочі, залити водою.
02
Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.
03
Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів