Салат буряковий  - Image

Салат буряковий

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

До вашої уваги оригінальний буряковий салат із заправкою з сметани з хроном, м'ятою і корицею. Напевно, про таку заправку чули не багато хто, та й далеко не до всіх салатів вона підійде. А салат припаде до смаку всім: чоловікам - оскільки володіє пікантним і в міру гострим смаком, а жіночу половину привабить своєї низькою калорійністю. Салат підходить до м'ясних і рибних страв, а також до страв з птиці (особливо до обсмажених або запечених страв, але менш підійде до відварних або тушкованих). За смаком з інгредієнтів в салат можна додати подрібнений часник (але зовсім небагато, щоб він не перебив смак заправки), будь-яку свіжу зелень, нарізаний розм'якшений чорнослив або свіжі сливи, горіхи (особливо волоські). За бажанням у заправку можна додати трохи гірчиці.

Продукти для рецепту

Буряк
8.90 - 15.00

Буряк

за 1 кг

Інгредієнти

Буряк

500 г.

Сметана ХМЗ 20%

100 г.

Хрін Novus білий 200г

50 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 г.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Кориця Еко мелена 20г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

М'ята 50г

20 г.

Етапи приготування

01

Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Нарізати буряк кубиками й збризнути оцтом.

02

Хрін очистити і натерти на дрібній тертці. М'яту помити і подрібнити. Змішати хрін зі сметаною, додати цукор, корицю, сіль, м'яту.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв