
Баранина смажена по-арабськи
Існує безліч кухонь, скільки країн, напевно, стільки і кухонь. І нам завжди хочеться спробувати щось нове і незвідане. Хочеться спробувати кожну з нових кухонь. Ось і сьогодні ми пропонуємо внести різноманітність у ваш раціон і приготувати страву, яка називається баранина смажена по-арабськи. Арабська кухня відрізняється тією особливістю, що практично всі страви в ній готуються на основі баранини. Там дуже мало використовують телятину, а араби дуже знаються в м'ясі. Тому сьогодні візьміть на озброєння наш рецепт і вирушайте, будь ласка, приготувати цю прекрасну страву, яка здивує вас своїм неперевершеним смаком. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
170 г.
Смалець Фермерський 170г
15 г.
Лимонна кислота Pripravka 20г
за смаком
Цибуля
1 шт.
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
20 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Для маринаду потрібно змішати смалець, лимонну кислоту, перець, сіль і дрібно порізати зелень.
02
М'ясо відбити і маринувати 1-2 години.
03
Яйце збити і додати подрібнену спасеровану цибулю, трохи солі і зелень.
04
Мариновану баранину вмочити в яйце, панірувати в борошні і обсмажити на сковороді. Потім залити яйцем, що залишилося, і запікати в духовці 1 годину при температурі 190°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів