Баранина, маринована в ківі та м'яті - Image

Баранина, маринована в ківі та м'яті

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Баранина, маринована в ківі та м'яті - прекрасне блюдо для святкового столу. Щоб отримати ідеальне блюдо, збалансоване за смаком, потрібно знати всі тонкощі приготування баранини в духовці. Гармонія досягається завдяки маринаду: лайму, м'яті, ківі, і звичайно ж спеціям. М'ята додасть м'ясу неповторний аромат, ківі - м'якість. Легку кислинку забезпечить лимонний сік. Також важливо правильно вибрати м'ясо - для запікання варто зупинити свій вибір на лопатці, вирізці або баранячій нозі. Спеції можуть бути різними, але краще - орегано, чебрець, майоран. На гарнір краще подати кус-кус, картопляне пюре або рис. У підсумку вийде просто приголомшливе блюдо!

Інгредієнти

Баранина

700 г.

Ківі

3 шт.

Лимон

0,5 шт.

М'ята

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'яту промити і дрібно нарізати.

02

Ківі очистити від шкірки і подрібнити в блендері.

03

Для маринаду потрібно: змішати в окремій мисці пюре ківі і м'яту, а потім додати сік з половинки лимона. Все добре перемішати.

04

Покласти баранину в миску з маринадом, посолити і поперчити, за смаком. Поставити в холодильник і залишити маринуватися приблизно 1,5-2 години.

05

Потім сформувати невеликі котлетки і викласти їх у форму для запікання. Зверху полити маринадом і поставити форму в духовку. Запікати при температурі 180°С протягом 40-50 хвилин. Якщо м'ясо почне пригорати, можна накрити його фольгою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв