
Бананово-ананасові відбивні "Екзотика"
Здавна найсмачнішими стравами (особливо для чоловіків) були саме з м'яса. Воно надавало енергії всьому організму і добре тамувало голод. Чимало і жінок немає нічого проти поласувати смачними відбивними чи котлетками. Але у м'яса є й недоліки: воно досить калорійне (особливо свинина). Щоб якось нейтралізувати відкладення жирів у вашому організмі, пропонуємо вам зробити відбивні з бананами і ананасом. Як відомо, саме ананас додають до страв з м'яса як хороший розщіпник жирів. А крім цього він і ще надає незвичайний смак всій страві, який складно передати словами. Щоб його оцінити, спробуйте приготувати відбивні "Екзотика".
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
600 г.
Коріандр Мрія мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Банан
2 шт.
Ананас Hame кільця 580мл
1 б.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Морква
1 шт.
Часник
2 зуб.
Зелень мікс 100г
1 пуч.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо помити і обсушити. Порізати на шматки. Посолити і додати спеції.
02
М'ясо укласти на деко, змащене маслом.
03
Банан порізати і викласти поверх м'яса. Поверх банана викласти кільця ананаса.
04
На дрібній тертці натерти моркву, сир, часник і дрібно нарізану зелень. Додати сметану і майонез. Все перемішати.
05
Помазати морквяно-сирною сумішшю поверх ананаса і запікати 50 хвилин при температурі 190°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів