
Ароматний кускус із овочами
Кускус популярний в країнах Магрибу. Як правило його готують на основі манної крупи і з пшениці. Дуже швидко готується, навіть досить розтерти з вершковим маслом і залити гарячою водою, а через декілька хвилин насолоджуватися стравою. Представлений нами кускус не простий, а з овочами. Саму крупу ми готувати не будемо, як це роблять східні жінки, а прикупимо її в магазині. Це допоможе швидко приготувати східну страву. Кускус з овочами урізноманітить ваш обідній стіл і потіснить звичні гарніри. "Манка по-східному" стане не просто стравою з ресторанного меню, а яскравою екзотикою в домашньому меню. Оцініть!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Кускус Fine Life 800г
180 г.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1/4 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 г.
Етапи приготування
01
Моркву очистити від шкірки, помити і порізати кубиками. Чисту зелену цибулю порізати.
02
Глибоку сковороду поставити на вогонь. Налити в неї оливкову олію і дати нагрітися. Додати різну цибулю, моркву 1/4 ч. л. солі і чорного перцю. Пасерувати. Додати 1 г. меленої кориці (за смаком).
03
Залити овочі курячим бульйоном. Помішати. Довести до кипіння, а потім додати кускус. Накрити кришкою сковороду і зняти з плити. Настоювати 5 хвилин.
04
Розмішати ретельно кускус за допомогою вилки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів