Англійські скони з журавлиною - Image

Англійські скони з журавлиною

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Такими сконами добре снідати, оскільки вони досить поживні. Класичні скони мають круглу і пласку форму. Їх готують на сковороді і перед подачею розрізають на трикутники. Після того, як розпушувач став широко доступним, цю страву почали робити різноманітної форми, а також з різною начинкою. Тому скони, які готуються вдома, можуть бути дуже різними і унікальними: і круглими, і у формі трикутників або ж шестигранників.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

300 г.

Масло вершкове

100 г.

Цукор

4 г.

Йогурт

120 г.

Яйце куряче

1 шт.

Розпушувач

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Журавлина свіжа заморожена

150 г.

Етапи приготування

01

У мисці змішати до однорідного стану борошно, розпушувач, цукор, сіль і масло.

02

Додати в миску до решти інгредієнтів йогурт і яйця. Перемішати.

03

Розморозити журавлину, подрібнити, додати в масу. Замісити тісто.

04

Тісто розкатати до товщини 2-3 сантиметрів і порізати трикутниками.

05

Деко застелити харчовим папером, змастити маслом, викласти тісто на папір так, аби трикутники не торкались один одного.

06

Випікати в розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв