Ананас у шоколадній глазурі - Image

Ананас у шоколадній глазурі

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Багато хто не раз чув про те, що ананас сприяє швидкому обміну речовин і тому після досить ситного прийому їжі бажано випити ананасовий сік або ж з'їсти кілька часточок самого ананаса. Щоб десерт був не просто смачний, а й корисний, пропонуємо вам рецепт ананаса в шоколадній глазурі. З одного боку, це смачно і дуже солодко. З іншого - корисно. Бо крім зазначеної вище користі, ананас має і ряд інших. Адже як в будь-якому фрукті, в ньому дуже велика кількість вітамінів. Ананас дуже соковитий і солодкий. А що може бути краще натуральної фруктози для організму? Тільки фруктоза з шоколадом.

Інгредієнти

Ананас свіжий (кільця)

10 шт.

Шоколад чорний

180 г.

Шоколад білий

60 г.

Олія рослинна

2 ст.л.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду гриль, додати трохи олії, підсмажити шматочки ананасу з кожного боку.

02

Викласти на деко пергаментний папір, зверху шматочки ананаса.

03

Розтопити шоколад, кожен окремо. Вмочити ананас в чорний шоколад, покласти на пергамент, зробити на кожному шматочку зигзагоподібний візерунок із білого шоколаду.

04

Поставити в холодильник, до застигання шоколаду.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Ананас у шоколадній глазурі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua