
Африканський суп з кунжутом і спеціями
Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Кардамон Еко 6г
1 ч. л.
Насіння кунжуту
100 г.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Стебло селери
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
1 шт.
Часник
2 шт.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
0,5 ч. л.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
100 г.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.
02
У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.
03
При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів